Marec nam je prinesel veliko praznikov. Ob dnevu žena, materinskem dnevu in dnevu mučenikov smo se spomnili na naše bližnje in jih obdarili  z drobnimi malenkostmi. Predvsem pa z lepo besedo in s pohvalo. Da so z nami, ob nas, da nas imajo radi in nas sprejemajo.

Jaz sem Lara in hodim v 1. a razred. Mici sem spoznala v Ljubljani, ko sem bila na terapiji. Zelo mi je všeč, ker ima veliko oblek.

Lara, 1. razred

Rdeči noski so mi všeč, ker vedno delajo norčije in me razveselijo. Tudi danes jih že nestrpno pričakujem. Vmesni čas mi dela družbo štorklja Mici. Komaj čakam, da jih spozna tudi Mici. Kdo ve, kaj bodo ušpičili danes?

Tjan, 1. razred

21. marca se tudi uradno prične pomlad. Mi smo malce pohiteli in jo praznovali že na gregorjevo. Izdelali smo ladjice, nanje obesili naše skrite želje ter jih simbolično spustili v domače izvire, potoke, studence in reke. Dobrodošla pomlad!

Če bi lahko, bi z jadrnico odplul na Havaje. Tam bi cel dan ležal na plaži in se sončil. Brez Fifija! Če bi bilo morje toplo, bi tudi plaval – in potem sem se zbudil v bolnici. Fifi je bil zvesto ob meni.

Theo, 3. razred

 

Ana Dobovičnik
marec 2017