Zbrani vsi gostje na dogodku

Zbrani vsi gostje na dogodku

Ob slovenskem kulturnem prazniku so učenci na URI Soča v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Iliria in tretješolci OŠ Ledina, ki jih je vodila učiteljica Natalija Rožnik, pripravili otvoritev likovne razstave Predstavljaj si mir. Na dogodek so bili povabljeni otroci, njihovi starši in sorojenci, ki so skupaj ustvarjali v likovni delavnici, pridružili pa so se jim tudi zaposleni na oddelku.

Učenci OŠ Ledina z učiteljico Natalijo Rožnik

Nastopali so učenci na rehabilitaciji, ki so recitirali Prešernovo Zdravljico in igrali na harmoniko, učenci OŠ Ledina pa so igrali na različne instrumente in skupaj zapeli pesem Jabolko.

Jaka je recitiral Prešernovo Zdravljico in igral na harmoniko

 

Predsednik Lions kluba Ljubljana Iliria Borut Grmšek ter soorganizatorka dogodka Lions kluba Eva Golc sta vsem prisotnim ustvarjalcem likovne delavnice podelila priznanja in darila.

Matic je dobil priznanje za svojo sliko Raketa

 

Anita je dobila priznanje za sliko Mirna nočFilip je dobil prizanje za sliko Zaspana luna

 

Miha je dobil priznanje za sliko VesoljeHana je dobila priznanje za sliko Plaža

Ob zaključku kulturnega programa je potekala tudi uradna otvoritev razstave slik na otroškem oddelku Marjetica. Na dogodku smo poudarili, kako pomembna je za razvoj vsakega naroda kultura, ki jo moramo gojiti in razvijati. Velika vrednost dogodka pa je bila tudi v tem, da so se srečanja udeležile cele družine in da so imeli tudi sorojenci možnost, predstaviti se in sodelovati.
 Najlepše se zahvaljujemo Lions klubu Ljubljana Iliria, ki nam omogoča sodelovanje na dogodku in nas tudi materialno podpira.

Predsednik Lios kluba Ljubljana Iliria Borut Grmšek

 

 

Eva Golc organizatorka dogodka Lios kluba Ljubljana Iliria