OBISK KOŠARKARJEV UNIONA OLIMPIJE

V sredo, 30.1.2013, sta nas s svojim obiskom na otroškem oddelku Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS Soča razveselila dva košarkarja Uniona Olimpije. Učenca bolnišnične šole, Luka iz 6. razreda in Tjaša iz 3. razreda, ter Robert, predšolski, in njihove mamice smo ob 14.00 uri v telovadnici počakali košarkarja Dina Murića in Luka Kokola.

TJAŠA MÖDERNDORFER, DINO MURIČ IN LUKA KOKOL

LUKA Z MAMO, ROBERT Z MAMO IN TJAŠA

V nadaljevanju sta nam Dino in Luka predstavila, s čim se ukvarjata, kako poteka njun dan in tudi z veseljem odgovorila na vsa naša vprašanja. Dino nam je tudi zaupal, da je bil v času svojega šolanja kar pol leta na rehabilitaciji po poškodbi kolena. Njegova uspešna rehabilitacija nas je vse zelo zanimala.

DINO PRIPOVEDUJE O SVOJI POŠKODBI

Vsi smo nestrpno pričakovali, ko sta nam pokazala, kako se meče na koš. Svoje spretnosti smo tudi sami preskusili, nekateri na velikem, drugi pa na majhnem košu. Vsem je šlo zelo dobro!

LUKA JE ZADEL KOŠ - NIČ POSEBNEGA

TJAŠA USPEŠNO MEČE NA KOŠ

Ko smo se razgibali, sta učenca Luka in Tjaša košarkarjema razkazala otroški oddelek URI Soča in tudi svoji sobi. Dino in Luka sta bila nad urejenima sobama navdušena. Igranje košarke pa nas je tudi utrudilo, zato smo se odpravili v jedilnico, kjer smo se okrepčali z vodo, piškoti in pomarančami. Po prijetnem in sproščenem klepetu smo košarkarja prosili še za avtograme, ki sta nam jih z veseljem napisala.

Druženje je bilo zelo zabavno, zato so urice, ki smo jih preživeli skupaj, minile zelo hitro.

OGLED TJAŠINE SOBE

DAJANJE AVTOGRAMOV

NAJBOLJŠI KOŠARKARJI DNEVA

PRISOTNI OB PRIHODU KOŠARKARJEV