Otroci otrokom

 V pričakovanju poletnih počitnic zaključujemo tudi naš celoletni projekt z naslovom »Otroci otrokom«, v okviru katerega so otroci in mladostniki izdelovali preproste stvari in jih namenjali drugim. Kar tako, da bi jih razveselili in razvedrili. In so jih res. Nič manj pa se niso veselili tisti, ki so predmete izdelovali in jih podarjali. Ne morem pozabiti sedemnajstletne Aldiane, ki je naredila več posebnih zvezkov, mi jim rečemo dnevniki, in enega podarila deklici s posebnimi potrebami. Ko je videla njeno pristno veselje, je dejala, česar pravzaprav od take najstnice res ni pričakovati, da ji je »kar toplo pri srcu«.

V septembrski novici smo iz tega projekta predstavili matematično igro, ki so jo šolarji in njihovi starši izjemno dobro sprejeli. V mesecu aprilu smo ustvarjali kazala, ki so razveselila tudi starejše, tokrat pa si lahko pogledate naše posebne zvezke, v katere lahko kaj napišemo ali nalepimo. Morda za spomin iz bolnice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V naslednjem šolskem letu bomo s projektom zagotovo nadaljevali, saj je bil zelo kvaliteten in koristen, dodali mu bomo le še kak nov izdelek. Zapestnice zdravja, morda. Kdove, kaj vse bo prinesel mesec september!

 

Vsem, ki spremljate naše novičke, želimo lepe počitnice.