ČIRA ČARA KOKODAJS, HOKUS POKUS PARADAJS!!!

Ob tednu otroka nas je s svojim obiskom razveselil čarovnik Toni. Pripravil nam je predstavo, prepleteno s čarovnijami in smehom, otroke pa je še posebno navdušil z učenjem čarobnih besed. Odel nas je v čarovnijo in s svojimi čarobnim pripomočki vsakemu izmed nas pričaral nasmeh na obraz. Vsaj za eno uro mu je uspelo odčarati bolezen in vse tegobe, ki nas spremljajo med zdravljenjem. Dan je bil zares čaroben!

Malce pa smo se čarovništva nalezli tudi mi. S pomočjo čarobnih besed so tudi naši prstki postali čarobni in prepoznali gledalčevo skrivno karto. Še čarovnik Toni je bil navdušen nad našim čaranjem. Vas zanima naša čarovnija? Če obljubite, da boste čarovnijo obdržali samo zase, vam izdamo majhno skrivnost …

Za ta čarovniški trik potrebujete 21 kart, nekaj minut vaje, nato pa že lahko prijatelje očarate, da bodo le strmeli.

1. korak: Karte polagajte na mizo tako, da ustvarite tri kupčke. Še prej pa gledalcu recite, naj si izmed prikazanih kart eno izbere in vam pove, v katerem kupčku je.
2. korak: Potem združite vse tri kupčke v enega tako, da bo kupček z gledalčevo karto na sredini. Kart med trikom NE MEŠAJTE!
3. korak: Oba prejšnja koraka ponovite še 2x.
4. korak: Ko ste karte že tretjič zložili v kupček, jih obrnite z licem navzdol in počasi polagajte na mizo. Pomembno je, da v mislih štejete in si zapomnite, katera je enajsta karta, saj je to gledalčeva karta. Sedaj karto le še obrnete in trik je končan.BRAVO, ČARODEJ!